Téglás Bence

Téglás Bence

Biológia, Angol

Téglás Bence vagyok, molekuláris genetikus, sejt- és fejlődésbiológus, tanár. Tanulmányaimat az ELTE TTK biológia intézetében végeztem, ahol 3 félévben évfolyamelső voltam szakirányomon. Angol nyelvtudásomat kiváló tanáromnak és Oxford városában eltöltött nyelvi tanulmányaimnak köszönhetem. Gimnáziumi angol tanárom ébresztett rá a tanári munkában rejlő értékekre, így a Cambridge-i egyetem nyelvvizsgarendszerében megszerzett anyanyelvi szintű nyelvvizsgám átvétele után kezdtem el magántanítással foglalkozni 2009-ben. 

Ezt követően, egyetemi éveim alatt a tanári és kutatói pályát vegyítve lehetőségem nyílt számos intézmény munkájában részt venni. Ezek közé tartozik az ELTE genetikai tanszéke, az MTA Enzimológia intézete, az athéni Alexander Fleming Orvosbiológiai Kutatóintézet, a budapesti Soter-line oktatási központ, a Yo tudni érettségi előkészítő, a Milestone intézet és a Duna International College Hungary oktatási központ. 

Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom a bizalom alapú tanár-diák viszonyt, a belső motiváció és kíváncsiság kialakítását valamint azt, hogy a nálam végzett diákok ne csak pontos és megalapozott tudással rendelkezzenek, hanem atermészettudományokra jellemző világnézetet is magukénak érezzék.

MÉRFÖLDKÖVEK

Anyanyelvi szintű angol nyelvvizsga

Cambridge-i egyetem vizsgarendszerében

92%-os Emeltszintű biológia érettségi

Xántus Jánés Két Tanítási Nyelvű Gimnázium

Eötvös Lóránd Tudományegyetem

Molekuláris Genetika Sejt- és Fejlődésbiológia szakirányú mester diploma

MTA Enzimológia Intézet, ELTE Genetikai Tanszék

4 éves kutatói tapasztalat

10 év tanítási tapasztalat

ELTE TTK, Duna International Collage, Milestone intézet

ELÉRHETŐSÉGEK

bence@ethalonstudies.hu

A levelekre 1-2 munkanapon belül válaszolunk​

+36 70 392 8832

Hétköznap 9 és 16 óra között hívható​

OKTATÓK